Kinderboek over een hommel

Tijdens corona ben ik begonnen met het schrijven van een kinderboek. Over een aardhommel met koninklijke allure. Haar naam is Hommeles van Hene en Were.

Hommeles van Hene Were is op zoek naar een fantastisch onderkomen om haar aanstaande volk te huisvesten. Het moet de juiste grandeur hebben en ook nog de correcte odeur. Het lukt haar maar niet om een goede plek te vinden. Gelukkig is daar het hondje Bobo met een flinke neus en goede speurzin. Een bosmuis komt ook nog om de hoek kijken. Een zoektocht met humor waarbij je tussen de regels wat leert over het leven van hommels.

En met trots laat ik jullie de eerste schetsen van het boek zien. Nog klein, in zwart-wit en met spelfouten .. maar dat wordt foutloos en in kleur!

Wil jij het kinderboek over een hommel en een hondje lezen?

Ik hoop dat er iemand mijn boek wil lezen. Met de prachtige tekeningen van mijn lief. Heb jij belangstelling? Laat het me weten via onderstaand formulier. Dit schept geen enkele verplichting.

Ik probeer in te schatten hoeveel belangstelling er is. En dus hoeveel boeken ik kan laten drukken als alles af is: 1, 5, 33? Ondertussen droom ik ook van grandeur net als Hommeles van Hene en Were. Waarom de juiste odeur belangrijk is, lees je in het boek ; )

Ja, ik heb belangstelling voor Bobo& Hommeles